GO-EMIND.COM HealthCare er Danmarks førende leverandør indenfor ONLINE TERAPI 

Evidensbaseret, testet og afprøvet siden 2012 - anvendt af forsikringsselskab.

Foretrækker du et komplet 12 trins forløb efter Minnesota modellens principper? 
Du kan modtage personligt behandlingsforløb - online og effektivt.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
1Main billed (2880 × 900px) (1)

Hvorfor ikke give dig selv det bedste?

Du kan få adgang til mine 35+ års erfaring med MISBRUGSbehandling fra Danmark og USA.

SBS dk flagUSA flagAFE3FA82-0632-4666-BD94-4EF7324E85AA_1_105_c

Design uden navn (21)

EN KURV FULD AF GULDÆG 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. et møde eller foredrag

 

Jeg har i mere end 35 år gået "trinene til  en tilværelse med SINDSRO" - uanset omstændighederne.

Du er velkommen til at gå i mine fodspor.

Jeg er SÅ HELDIG, at jeg var en af pionererne, der opstartede Minnesota og 12 trinsprogrammet i Danmark i 80-erne - TAK.


 ALLE GULDÆGGENE - samlet online på et sted!

Foredrag  

Foredrag, mere end 35 med opgaver. De kan aflyttes og ses på Samrtphone eller computer. Der er foredrag relateret til 12 trinsprogrammet til hele behandlingsforløbet. Foredragene kan ses/aflyttes online på computer eller smartphone.

Adgang 24/7

Du har adgang til foredrag og lydfiler med terapi 24/7.  Emner som personlig udvikling - tilgivelse - søvn - depression - angst - spiseforstyrrelser - livsstil - vaner og andre andre emner.

Trinarbejde

Trin arbejde med opgaver er  tilgængeligt online. Der er 12 foredrag, som du kan lytte til i forbindelse med dit trinarbejde.  

Gruppemøde 

 Der er online gruppemøder hver uge. Det anbefales, at man deltager - gerne anonymt. Her fjernes f.eks opstået trang i specifikke situationer eller følelsesmæssige udfordringer.

Familierådgivning

12 TRINS MODELLENS familieprogram og principperne i Al-Anon er i tidernes morgen startet af Susanne Bech Simonsen. Denne udsøgte rådgivning er her tilgængelig. Foredrag og online sessioner og rådgivning for familie. 

Kosttilskud og træning

Vi har et samarbejde med STAI som er førende indenfor kosttilskud.  Appetitten reguleres og kosttilskuddet sikrer, at du får de nødvendige vitaminer, proteiner o.a , som kroppen behøver for at restituere sig optimalt.

Aftercare 

Aftercare er "indbygget" i forløbet på 12 mdr. Efter det intensive forløb praktiseres det nye i hverdagen med job og familie. Så man undgå den bratte tilbagevenden til hverdagen. Det er online fremmøde 1 gang om ugen og vi anbefaler, at man anvender akut funktionen efter behov.

Tilbagefaldsbehandling

Kvalitetssikring af et behandlingsophold indebærer også, at der er en solid og effektiv tilbagefalds behandling. Samt et system der "opfanger" tilbagefald, når de opstår. Familien klædes på til ikke "at ignorere eller håbe på, at det går over" - de skal gribe ind. Men det kræver, at de har redskaberne. 

Andre misbrug

Der er special behandlingsprogrammer for andre misbrug end alkohol. Hash - kokain - amfetamin - "partystoffer"- medicin.  Programmerne relateres til 12 trin og omfatter videoer, foredrag, terapi, som med alkohol programmet.

Medicin

Vi tilbyder længerevarende afgiftning kombineret med terapi forløbet.
Afgiftning foregår altid i samarbejde med læge.

Tilbage på jobbet

Som en bonus service tilbydes arbejdsgiver og kolleger adgang til online support og foredrag. Der er et komplet interventionsprogram og vi udfører intervention i forhold til, at en medarbejder skal i behandling.

Foredrag og terapi

ALLE FORLØB er inklusiv behandling for STRESS - DEPRESSION - ANGST - SMERTER OG SØVN. Desuden terapi for sorg, mobning, vrede, gravid/alkohol, drunk driving o.a

Fællesskab

Vi inviterer  inspirerende speakers ind på platformen. Fællesskab og sikkerhedsnet. Som en bonus service tilbydes deltagelse i Facebook gruppe, hvor klienterne kan supporte hinanden og modtage inspiration. 

NY VIDEN og bedre udsigt

Vi følger med internationalt! - vi udvider horisonten med nye teknikker og inspiration.

Kontakt for information eller behandling

Tak for din henvendelse. Jeg kontakter dig snarest. Jeg tillader mig at ringe til dig. Jeg ser frem til at servicere dig